Welkom in de webshop van Het Ontdekkingshuis

Boeken

Het doorzichtige lichaam kan alleen worden afgehaald in Sint-Kruis Brugge.
Klein Geluk kan ook worden opgestuurd, maar alleen binnen België

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

 1. Het Doorzichtige Lichaam door Marijke Baken
  € 29,50

  10% korting voor cursisten!

  Boeken kunnen alleen worden afgehaald in Sint-Kruis Brugge. Bel of mail ons om een afspraak te maken:
  • info (at) hetontdekkingshuis (punt) be
  • 050 - 675 274 of 0496 - 739332

  Samenvatting

  Zoveel mensen krijgen te maken met een ernstige al dan niet levensbedreigende ziekte of ze leven met pijnklachten, burn-out, depressie of grote vermoeidheid. In zulke omstandigheden schept het klassieke denken over ziekte en gezondheid weinig ruimte voor zingeving. Toch kan al wat belastend werkt ons leiden naar een diepere verbinding met onze wezenskern.

  Dit boek is een speurtocht naar de onvermoede kracht die we in onszelf kunnen aanboren wanneer we beter vertrouwd raken met hoe het lichaam ons hele leven draagt en hoe het leven zich altijd opnieuw richt naar herstel. Biologie en spiritualiteit lijken hier elkaar te bevruchten; er toont zich een weg die verruimt, verzacht en ons verbindt met vitaliteit en levensvreugde.

  Marijke Baken (1953) is licentiaat godsdienstwetenschappen. Na een loopbaan van achttien jaar in het secundair onderwijs en tien jaar vormingswerk bij volwassenen, startte ze in 2003 een zelfstandige praktijk cranio-sacraal waar ze zich sinds 1995 in heeft verdiept.

  Meer info
 2. Handboek voor Klein Geluk • Maria Grijpma en Inge Jager

  Normale prijs: € 14,50

  Special Price € 9,95

  Speciale feestdagenprijs.
  Dit boek kan zowel worden afgehaald als worden opgestuurd. Maar alleen binnen België. Verzendkosten: € 2,95
  Bestel dit boek door € 12,90 over te maken op BE 33 0017 3462 6546 ten name van Het Ontdekkingshuis. Graag vermelden: je naam, adres en Klein Geluk.

  Samenvatting

  Wellicht is klein geluk het grootste van allemaal: van die gewone, kleine dingen die je zo makkelijk over het hoofd ziet en waarvan je eventjes helemaal gelukkig wordt - als je ervoor open staat.

  Maria Grijpma en Inge Jager zijn op zoek gegaan naar klein geluk. Ze hebben daarbij een flink aantal ideeen ontwikkeld en uitgeprobeerd, al dan niet met hun cursisten. Aan de hand van een lijst met behoeftes wordt de lezeres uitgenodigd inspiratie te zoeken om in haar leven klein geluk te brengen.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)